суботу, 9 вересня 2017 р.

У районі відзначили День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 9 вересня у районному Будинку культури відбулося урочисте свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні відзначається це свято, свято сили, краси, здоров'я, гармонії, бадьорого настрою та впевненості в майбутнє кожного громадянина нашої держави.

На виконання завдань програми розвитку фізичної культури і спорту в нашому місті працює сектор молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації зі своїми підрозділами: стадіон "Ювілейний", спортивний клуб "Олімп" та Молодіжний центр.

У Краснограді відкрито багато спортивних майданчиків та планується подальший розвиток спорту в районі. В місті культивується 21 вид спорту: 10 олімпійських та 11 неолімпійських видів спорту. Також цей рік був знаменний для Красноградщини проведенням перших Олімпійських ігор.

Традиційно урочисте свято розпочалося з привітань. З вітальними словами від голови Красноградської РДА Євгена Третякова звернувся до спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури, інструкторів-методистів його радник Валерій Кицюк: "...Те, що вже зроблено та те, що ми плануємо зробити у районі для розвитку спорту - неможливо без вас, адже завдяки вашій сумлінній праці живе й розвивається на Красноградщині спорт. Завдяки вам, спортсменам, наше місто знають далеко за межами області і навіть країни...". Валерій Семенович подякував всім спортсменам, ветеранам спорту та побажав здоров'я, злагоди, миру, тепла та благополуччя.

Також на заході кращі спортсмени, вчителі фізичної культури, інструктори-методисти, тренери за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у фізкультурно-спортивному житті району, пропаганду здорового способу життя та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Красноградщині були нагороджені грамотами та подяками Красноградської районної державної адміністрації .
Напередодні Дня фізичної культури та спорту відбулась спартакіада фізичних працівників Красноградського району 2017. І саме сьогодні, у цей святковий день учасники та переможці спартакіади також були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Вшанування фізкультурного співтовариства району супроводжувалось вокальними та хореографічними номерами.
 
День фізичної культури та спорту - це свято тих людей, для кого фізкультура та спорт стали невід'ємною частиною життя.
Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, розвиває в них такі навички, як спритність, реакція, координація, витривалість. Допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того, зміцнює здоров’я, виховує характер та силу волі. З кожним роком спортсмени в черговий раз доводять, що немає нічого неможливого. Тому ми маємо пишатися ними!

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар