пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Привітання голови РДА з Днем працівників освіти

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Освітяни – люди особливого ґатунку, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України. Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем!

Бажаю усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною.

Нехай усім вам щастить у нелегкій і відповідальній, надзвичайно потрібній та шляхетній справі! Міцного здоров’я вам і довголіття, невичерпного творчого натхнення й подальших успіхів та звершень, бадьорості духу, добробуту, родинного та особистого щастя!

Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого рідного краю.

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар