середу, 6 вересня 2017 р.

Відзначені кращі спортсмени області

5 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту відбулась урочиста зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної спільно з президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою з фізкультурно-спортивним активом області.

Наш район не став виключенням, адже на Красноградщині розвивається спорт, багато спортсменів є переможцями обласних, Всеукраїнських та міжнародних змагань. На урочистостях була присутня завідувач сектору молоді та спорту Красноградської РДА Оксана Веклич.
 
Також на зустрічі були присутні більше сотні спортсменів і тренерів. Кращі з них отримали нагороди: вдячності від Міністерства молоді і спорту і Національного олімпійського комітету України і почесні грамоти голови ХОГА.

Керівник області Юлія Світлична уросисто привітала всіх присутніх, подякувала спортсменам та тренерам за їх важкий труд, адже завдяки їм нашу країну знають та поважають у всьому світі. 
Юлія Олександрівна також наголосила, що Харків комплексно підходить до розвитку спорту як у місті, так і у області. Вже введено програму, яка дає можливість будувати в кожному районі фізкультурно-оздоровчі комплекси. Два вже відкрито - у Вовчанському і Першотравневому районах. Зараз будується ще три: в Пісочині, Золочеві та Красноградському районі. Ще губернатор зазначила, що планується зробити майданчики з штучним покриттям у кожному районі області, щоб жителі Харківщини мали можливість розвиватися фізично. До кінця цього року їх буде вже 10.

Сергій Бубка наголосив, що інші регіони повинні брати приклад з Харківщини в питанні розвитку фізичної культури та спорту. Він відмітив ефективність роботи, що проводиться в області з даного питання.
Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар