понеділок, 18 вересня 2017 р.

З Днем міста та визволення району від німецько-фашистських загарбників!

19 вересня ми відзначаємо важливі події в історії нашого краю - День міста і 74-ту річницю визволення Красноградського району від німецько-фашистських загарбників. В цей день традиційно ми аналізуємо той історичний шлях, який подолали попередні покоління наших земляків до сьогодення. На ньому траплялось чимало випробувань, а одним з найтяжчих і найболючіших було випробування війною. 
Було важко, але Красноградщина вистояла! Ми пишаємось своїм містом, районом і, в першу чергу, воїнами, які боролись за їх свободу та людьми, що прославляли і прославляють  нашу рідну землю своїми здобутками й активною громадянською позицією. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого краю, збагачував його традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав за нього своє життя.
Сьогодні нам також нелегко. А отже настала наша черга об'єднуватись, бути сильними, самовіддано працювати заради збереження та примноження слави наших попередників. 
Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало нашою затишною домівкою.
Я переконаний, що найбільший здобуток і слава Красноградщини - її люди: талановиті, щирі, добрі й працьовиті. Саме вони створюють її матеріальне й духовне теперішнє та майбутнє. Завдяки їх старанням, умілим рукам, натхненній праці наша мала батьківщина і живе.
Шановні мешканці міста та району! Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують на нашій землі!

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації 

Немає коментарів:

Дописати коментар