понеділок, 18 вересня 2017 р.

День села відзначили у селі Берестовенька та у селі Попівка

Минулої суботи, 16 вересня у селі Берестовенька та у селі Попівка відбулось чудове свято – День села.

Українське село – це велика і дружня родина, це наш дім, наше коріння і доля, наша кровність і материнська пісня. Село – це не тільки свіже повітря й чудові краєвиди, це славні, працьовиті люди: землероби, тваринники, комбайнери, механізатори, інженери… Завдяки їм живе й розвивається сільське господарство у районі.

У цей день на урочистостях в обох населених пунктах був присутній очільник Красноградського району Євген Третяков.
"Мені пиємно було відвідати урочистості. Атмосфера зачаровувала…Приємно вразило й те, на скільки талановита молодь проживає у селах. Сьогодні я з гордістю можу сказати, що пишаюся селами нашого району. Тож продовжуйте цінувати свій рідний куточок, своє село, любіть Україну, шануйте народ і себе! Хай кожен із вас добрими ділами стверджує, що козацькому роду нема переводу!", - закликав всіх Євген Андрійович.

Цьогоріч відзначення Дня села у Берестовеньці запам'яталося мешканцям святковим концертом, народними
гуляннями та смачним кулішем.

За традицією на свято з пустими руками не ходять, тому очільник району вручив подарунковий сертифікат на бажані радіомікрофони для шкіл сільської ради.

Попівчани також відзначили свято Дня села веселою концертною програмою, а активісти села були нагороджені грамотами та відзначені подарунками від сільської ради. На концерті лунали слова привітань з побажаннями благополуччя, затишку, миру та процвітання. Євген Третяков з нагоди свята презентував мешканцям новий кардіограф для місцевого ФАПу. 

Автор: Анастасія Рябокінь

Немає коментарів:

Дописати коментар