вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Пейнтбол на Красноградщині стане традиційним, - Євген Третяков

Донедавна про пейнтбол у Краснограді чув далеко не кожен. Та після суботи 14 жовтня цей вид спорту знайшов чимало прихильників у нашому місті. 

Пейнтбол - це активний відпочинок, який не залишить байдужим нікого. Він приносить адреналін та яскраві враження, якими, безсумнівно,  хочеться поділитися зі своїми друзями і близькими.

З метою популяризації цього виду спорту в суботу на стадіоні "Ювілейний" відбувся III етап всеукраїнського турніру "Кубок Харківської області зі спортивного пейнтболу", приурочений до Дня захисника України. Турнір був проведений за ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Євгена Третякова, за фінансової підтримки Благодійного Фонду імені Героя України Гулого І.М., засновником якого є Галина ТретяковаОрганізаторами була Пейнтбольна Федерація України, Харківська пейнтбольна ліга, а також кафе "Піца" і сектор молоді та спорту КРДА. 

В турнірі взяли участь 16 команд з різних куточків України, які вже мають чималий досвід в таких змаганнях, а деякі з них є діючими чемпіонами. Красноградський район представляла команда "Шабля", учасником якої колись був Євген Третяков. І до сьогодні керівник району опікується цим пейнтбольним клубом, допомагає в організації його участі в різних етапах змагань та надає усіляку підтримку.

Також позмагатись на поле вийшли чотири аматорські команди нашого міста: команда учасників АТО, «Молода солідарність», ВСК «Пересвіт» та «Студентська спортивна молодь».
Незважаючи на похмуру погоду та дощ, який часом зривався з неба, настрій у присутніх на спортивному святі був сонячний та веселий. 
Євген Третяков, вітаючи всіх з цією неординарною спортивною подією та Днем захисника України, бажав кожному гарного настрою, радості та миру на рідній землі. Він наголосив, що подібні заходи стануть на Красноградщині традиційними, для цього вже створені всі необхідні умови.

Турнір мав своїх переможців. Кубок в елетронному дивізіоні вибороли діючі чемпіони України, команда "Бомба NIX" з міста Харків, в механічному - команда "Чебуратори", місто Харків. Серед аматорів перше місце зайняв Красноградський війського - спортивний клуб "Пересвіт". Команди-переможці  були нагороджені відповідними відзнаками та призовими преміями, які їм вручив особисто очільник району. 

Набратись сил перед грою та відновити після неї пейнтболісти могли, почастувавшись запашною кашею від кафе "Піца".

Пейнтбол - це спортивна гра, в якій учасники демонструють не лише свою фізичну підготовку та спритність, а й інтелект, командний дух, уміння будувати тактику й стратегію задля досягнення найвищого результату. 

Увечері всім присутнім було по-справжньому жарко. Цьому сприяло заворожуюче видовище «FIRE SHOW», яке стало подарунком від голови райдержадміністрації Євгена Третякова для всіх учасників та гостей турніру. 

Організатори змагань висловили вдячність сім'ї Третякових за підтримку пейнтбольного руху на Красноградщині та вручили Євгену Андрійовичу та Галині Олександрівні символічні нагороди.

Різні емоції й почуття переповнювали спортсменів та глядачів грандіозного заходу. Кожен думав про те, як добре було б, аби чоловіки мірялись силою лише на уявному полі, а зброя та кулі були тільки іграшковими і не могли б відняти чиєсь життя. Нехай же ці мрії стануть реальністю для кожного українця, а на рідній землі назавжди запанує мир, який стане запорукою розвитку і спорту, і всіх інших сфер та галузей у нашій країні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар