четвер, 12 жовтня 2017 р.

Молоді та завзяті підкорять будь-які вершини



У середу, 11 жовтня  на стадіоні «Ювілейний» відбулися військово-спортивні змагання серед молоді до Дня захисника України. Змагання були проведені за ініціативи Сектору молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації  та спрямовані на підтримку національно-патріотичного виховання молодого покоління.

У змаганнях взяли участь команди вищих навчальних закладів міста І-ІІ рівнів акредитації,  команда професійного ліцею та команда молодіжної громадської організації «Ми молоді».

Традиційно все розпочалося з урочистостої  частини.  Учасників змагань привітали показовим виступом учні кадецького класу, вихованці військово- спортивного клубу «Пересвіт».
 
Очільник району Євген Третякв з вітальними словами звернувся  до молоді цього дня. Він привітав усіх з наступаючим святом Днем захисника України, наголосив на важливості військово-патріотичного виховання сьогодні та побажав учасникам змагань гарного настрою.

До вітань активної молоді долучилась й завідувач сектору молоді та спорту Красноградської райдержадміністрації Оксана Веклич, яка побажала всім учасникам змагань наполегливості,  спритності та командного духу.
 
За правилами до складу кожної команди входило 4 дівчини та 4 хлопці. У ході змагань юнаки та дівчата боролися за призові місця з метання гранати, дартсу, перетягування канату та на смузі перешкод.

Цього дня погода сприяла не тільки проведенню змагань, а й чудовому настрою всіх учасників.
Команди демонстрували спритність, наполегливість, жагу до перемоги та бажання показати кращі результати.

Боротьба була запеклою, та все ж перможець повинен бути один. І ним стала команда Красноградського педагогічного коледжу.  

Переможців та призерів змагань було нагороджено кубками та медалями. Решту команд  було нагороджено  дипломи Красноградської районної державної адміністрації за участь у військово-спортивних змаганнях.

Після церемонії нагородження на всіх чекав смачний сюрприз від керівника району Євгена Третякова – частування польовою кашею.
 
Дані змагання увібрали у себе багаті та славні традиції українського народу, які уособлюють мужність та героїзм оборонців та визволителів рідної землі.  Тому не виникає сумніву,  дивлячись на активну молодь сьогодні, що Україна завжди буде захищеною.

Автор: Анастасія Рябокінь  

Немає коментарів:

Дописати коментар