понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Другий етап Чемпіонату Харківської області з мотокросу пройшов у Наталиному

Чергові вихідні минули для жителів Красноградщини яскраво та активно. Вже звичними стали різноманітні спортивні та розважальні заходи, що відбуваються під патронатом очільника району Євгена Третякова. Ось і в цю суботу на території Наталинської об'єднаної громади пройшов 2 етап відкритого особисто-командного Чемпіонату Харківської області з мотокросу, присвячений пам'яті Героя України І.М. Гулого. В ньому взяли участь спортсмени різних вікових категорій  із багатьох куточків регіону. В тому числі були й наші земляки, які завжди показують високі результати на різних етапах змагань. 

Очільник району розповів про те, як хотів у дитинстві займатись мотокросом, та його мрії розбились, зіткнувшись з матеріальними труднощами, адже цей вид спорту вимагає значних витрат. Саме тому, сьогодні Євген Третяков надає усіляку підтримку землякам-мотокросменам, аби втілення їх мрій стало можливим, незважаючи ні на що.  

Звертаючись до учасників змагань, він зичив усім успіху, проходження траси без травм, а також більше можливостей реалізувати свій потенціал. Глядачам побажав приємно провести час та отримати яскраві враження. "Нехай усі суперечки завжди вирішуються в спорті, а не в реальному житті. Адже лише заняття спортом дають можливість чесно довести свою силу та спритність і по-справжньому самоствердитись", - говорить Євген Андрійович.
Спортсмени змагались у різних класах: МХ-1, МХ-2, до 65 см куб., до 85 см куб., клас ЧЗ, клас ветеранів та клас "екіпаж"/"екіпаж з повітряним охолодженням". 

Свято спорту вдалось на славу. Цьому сприяла тепла сонячна погода, потужний заряд енергії від спортсменів, що живуть адреналіном, а також бездоганна організація заходу, яку забезпечив сектор молоді та спорту КРДА та Молодіжний центр, а також небайдужий мотоспортсмен Юрій Немилостивий, який щиро вболіває за розвиток цього виду спорту на Красноградщині.

Після заїздів екстримали смакували запашною кашею, якою пригощали представники Красноградської районної організації "БПП"Солідарність".  До організації долучились і постійні партнери спортивних подій у районі - кафе "Піца".
 
На церемонії нагородження  переможцям були вручені кубки, медалі та грамоти. Потішили вболівальників своїми результатами і наші спортсмени. Переможцями у класі "екіпаж з повітряним охолодженням" стали мотокросмени з Красноградського району - Сергій Красовський та Олександр Мазій. Друге місце в класі "екіпаж" вибороли красноградці  Юрій Немилостивий та Руслан Гнутов. Серед наймолодших учасників був десятирічний красноградець Максим Когтенко, який займається мотоспортом з шести років. Він виборов третє місце в класі мотоциклів до 85 см куб.

Всі вони показали високу майстерність, палке бажання перемагати і дали привід присутнім пишатись такими цілеспрямованими земляками.

Змагання на Красноградщині стали для любителів і професіоналів мотоспорту справжньою традицією. До того ж, навіть досвідчені гонщики стверджують, що траса в Наталиному вважається однією з найкращих. Тож керівництво району впевнене, що в нас усе є для того , аби саме  на Красноградщині проходили наймасштабніші змагання з мотокросу, які прославлять її спортивний потенціал  далеко за межами області, а можливо і всієї України.

Немає коментарів:

Дописати коментар