понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Особлива осіння дата...



Осінь... Пора року, яку часто асоціюють з поважним віком людини. Це золотий час, коли вже зібрані врожаї життєвих досягнень, а людина, подібно природі, має право на заслужений відпочинок. Недаремно на початку жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Тож саме таких "осінніх людей" зібрало сьогодні в районному Будику культури свято, покликане вшанувати їх поважні літа та багаторічну працю. І хоча скроні присутніх в залі вже покриті сріблом, наче білим снігом,  та в душі у них все ще грає весняна капель.

Для очільника району Євгена Третякова це свято стало прекрасною нагодою, аби ще раз висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню.
  
"Дорогі батьки, дякуємо за те, що ви будували свій життєвий шлях так, щоб ми, керуючись вашим безцінним досвідом, з гордістю по ньому крокували і були вашими гідними послідовниками", - підкреслив у своєму виступі Євген Андрійович.

Своїми піснями присутніх тішили талановиті красноградці. Здебільшого це були представники того самого поважного віку. Від них особливо зворушливо звучали слова пісень про швидкоплинність часу і молодість, яку не повернути...
Неочікуваним і дуже приємним сюрпризом для старшого покоління стали квіти та подарунки від голови райдержадміністрації Євгена Третякова та Благодійного фонду імені Героя України І.М. Гулого. Керівник району та засновник Фонду Галина Третякова особисто вручили їх винуватцям свята, бажаючи їм при цьому міцного здоров'я та довголіття. І ці побажання були найбільш доречними, бо, на жаль, з роками все важче бути здоровим. Навіть сьогодні на свято завітали далеко не всі ветерани.  
Про тих, хто за станом здоров'я не зміг відвідати захід, подбали представники Красноградського територіального центру соціального обслуговування, які побували у пенсіонерів удома, привітали їх і вручили продуктові набори від БФ імені Героя України І.М. Гулого та ПАОП "Промінь". А в кафе "Піца" для поважних гостей був організований смачний святковий обід.



Сьогоднішнє свято дало можливість ветеранам відпочити душею,  зустрітись і поспілкуватись зі своїми друзями, а головне - почути такі необхідні їм слова вдячності. Тож нехай подібні заходи частіше організовуються в нашому районі, адже ці люди заслуговують найбільшої уваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар