понеділок, 23 жовтня 2017 р.

У Краснограді відбувся ярмарок

Прекрасна сонячна погода в останні дні бабиного літа дозволила красноградцям не тільки отримати море задоволення від покупок продуктів до столу на вихідні, а також поринути в атмосферу українського колориту.

За ініціативою керівництва району 21 жовтня на малій площі міста був організований ярмарок.


Виробники та сільськогосподарські підприємства Красноградщини реалізовували свою продукцію за доступними цінами. Місцеві жителі могли придбати свіже м'ясо, сало, рибу та крупи від ПАОП "Промінь", пшеницю, ячмінь та мед від ТОВ АФ "Піщанська", кукурудзу від ТОВ "Ранок". ТОВ "Новий сад" пропонувало покупцям яблука. Місцеві переробники представляли до продажу свої товари: ТОВ "Красноградський млин" - борошно, ТОВ "Красноградпродторг" - олію, ПП "Ланна агро"- цукор, ПП "Овод" - ковбасні вироби...

Також у продажу були сезонні овочі та фрукти, сувеніри від красноградських майстринь декоративно-прикладного мистецтва.

"Завдання ярмарки полягає в наданні кінцевим покупцям товарів за відпускною ціною виробників, минаючи посередників і їх націнки"
, - зауважив очільник району Євген Третяков.

Продуктове свято прикрашали дзвінкі голоси співочих колективів Красноградського району. Ведучі проводили веселі й традиційні для ярмарку конкурси на кшталт "відкуси підвішений бублик" та дарували призи всім учасникам. Святкова програма включала в себе й розіграш різноманітних товарів від виробників.













Немає коментарів:

Дописати коментар