суботу, 28 жовтня 2017 р.

Людяність, як запорука миру на Землі

Аналізуючи історичний шлях людства, найбільше вражають не досягнення у сфері науки, медицини та техніки... Неприємно вражає людська жорстокість і ненависть, якою пронизана кожна епоха. Підтвердженням цього є велика кількість війн, що забрали мільйони життів, мільйони невинних душ... Одна з найкривавіших сторінок в історії припадає на роки Другої світової війни. 

Тоді розкрились найстрашніші людські риси, спрямовані на приниження, знищення навіть найсвятішого, на забуття головних і важливих істин. Фашизм... Це слово увібрало в себе весь біль, морок і страх тих років. 

Сьогодні, в День визволення України від фашизму, ми з вдячністю згадуємо кожного, хто брав участь у кривавій боротьбі зі страшним ворогом людства і щиро сподіваємось, що така трагедія ніколи не знайде повторення у наші часи. 

Як жаль, що ця війна не стала останньою на Землі, а мільйони жертв, зруйновані міста, країни, скалічені долі не навчили по-справжньому цінувати людське життя, а не гроші, ресурси і світову першість чи вигідне політичне становище... 

Шановні земляки! Нехай у кожного з нас в житті буде більше добра та любові, які назавжди викорінять жорстокість з людських душ і тоді, нарешті, припиниться кровопролиття і настане мир!

Немає коментарів:

Дописати коментар