четвер, 19 жовтня 2017 р.

Керівництво області та району відвідало об'єкти будівництва і реконструкції у Краснограді

Голова райдержадміністрації Євген Третяков разом з головою облради Сергієм Черновим та директором Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Сергієм Магдисюком відвідали соціально важливі об'єкти м. Краснограда, на яких проводяться або вже завершено роботи з реконструкції та будівництва. 


Зокрема,  ознайомились із результатами капітального ремонту водогону від насосної станції другого підйому по вулиці Московській до мікрорайону №3. Там було замінено майже кілометр старого водогону на сучасний пластиковий. Загальна вартість проекту ремонту – 4,8 мільйонів гривень, з них 3,8 млн грн – кошти обласного бюджету, решта – спрямовано з районного бюджету.

На території міста також реалізується чимало проектів, спрямованих на розвиток спорту. Наймасштабнішим з них є будівництво ФОКу. Всі формальні питання врегульовані, наразі активно ведуться будівельні роботи на  даному об'єкті.

Представники обласного та районного керівництва оглянули спортивний майданчик із синтетичним покриттям, що знаходиться на території Красноградського коледжу КЗ "ХГПА" ХОР. Його збудовано за сприяння Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. 

Такий самий спортивний майданчик із синтетичним покриттям невдовзі буде встановлений на базі Красноградській ЗОШ І-ІІІ ст. імені О.І. Копиленка. Встановлення майданчика стало можливим завдяки виділеним коштам з обласного бюджету (1 млн. грн) та співфінансування у розмірі 418 тис. грн з районного бюджету.

Євген Третяков поділився з обласним керівництвом своїми планами на майбутнє щодо подальшої роботи в напрямку розвитку інфраструктури як у місті, так і в сільській місцевості. 

Немає коментарів:

Дописати коментар