середу, 15 лютого 2017 р.

У Краснограді відбулись урочистості з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану

15 лютого біля пам’ятного знаку воїнам - інтернаціоналістам відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.  

З вітальним словом  до присутных звернувся голова райдержадміністрації Є. Третяков. Він зазначив: " Сьогодні ми згадуємо всіх, хто не повернувся з жахливих війн та збройних конфліктів, що відбулись на територіях інших держав. А також низько вклоняємось бійцям, які вистояли, за їх подвиг. Вони виконали свій обов'язок, не дивлячись ні на що. Я щиро вітаю вас з цією пам'ятною датою, адже виведення військ означає, передусім, мир та кінець кровопролиття. Серед бійців, які зараз на сході захищають  кордони нашої держави, присутні також воїни-інтернаціоналісти. В тяжкий час вони знову стали на захист держави."

Схиляючи голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів-інтернаціоналістів.

Урочистості продовжились у районному Будинку культури. Там були  присутні воїни, які виконували свій службовий обов’язок у різних гарячих точках світу. Серед них – воїни-афганці. Привітати їх завітало керівництво району.

Виступаючі подякували учасникам бойових дій, захисникам Вітчизни  за високу громадянську відповідальність, мужність та героїзм. Побажали миру, міцного здоров’я, щастя,  добробуту та процвітання нашій країні.

Євген Третяков наголосив на тому, що готовий всіляко підтримати конструктивні ініціативи ветеранів-афганців. 

Далі свято продовжилось в кафе "Піца"  фуршетом, на якому звучали скупі, але змістовні тости в пам'ять про тих, кого немає поруч, але хто назавжди залишився в серцях товаришів по службі...

Немає коментарів:

Дописати коментар