середу, 8 лютого 2017 р.

Відбувся виїзний прийом у Піщанській сільській раді

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво районної державної адміністрації. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади.

Провів виїзний прийом громадян в Піщанській сільській раді голова районної державної адміністрації Євген Третяков.

В ході прийому піднімався ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема:  питання соціального захисту дітей-інвалідів та надання пільг учасникам АТО, що проживають на території сільської ради, перспектива ремонту будівлі Піщанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, питання вуличного освітлення, компенсацій за перевезення окремих пільгових категорій громадян та ін. 

Піщанський сільський голова Світлана Кривенко також поділилась з керівником району планами  щодо благоустрою села, покращення матеріально-технічної бази Піщанського НВК, зокрема, закупівлю нових меблів за рахунок субвенцій з районного бюджету.

Не оминули тему об'єднання територіальних громад на Красноградщині. Очільник району висловив своє бачення і наголосив на тому, що до цього процесу треба підійти зважено, але рішуче. Щоб скористатись тією підтримкою, яку готова надати держава першим об'єднаним громадам. 

Конструктивне вирішення порушених громадянами питань можливе лише у співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Адже більшість питань, з якими звертаються люди до органів влади вищого рівня, є компетенцією виключно місцевої влади і мають вирішуватися на місці. 

Немає коментарів:

Дописати коментар