понеділок, 13 лютого 2017 р.

Амурні справи


За підтримки Євгена Третякова 11 лютого учасники МГО "Ми молоді" провели розважальний захід до Дня Святого Валентина. Останнім часом це свято особливо шанується серед молоді. В заході взяли участь п'ять закоханих пар. Він пройшов у форматі шоу-змагання з веселими інтерактивними завданнями та конкурсами для учасників.

Доля зводить двох людей, поєднує їх серця і наповнює життя сенсом... Але часто закоханим доводиться долати численні випробування, кожного разу доводячи силу і щирість своїх почуттів. "Випробування", які разом долали пари на шоу, були веселими та приємними. Закохані продемонстрували креативність, почуття гумору та кмітливість.

Кожна пара отримала призи від спонсора - сертифікати на романтичну вечерю в кафе "Піца", а також тематичні подарунки від членів журі. Та найголовніше - учасники мали можливість чудово провести час разом зі своєю другою половинкою, краще пізнати одне одного і розбавити сірі будні романтичною пригодою.

Кожна історія кохання неповторна, але є дещо спільне для всіх люблячих людей - блиск в очах та щасливий вираз обличчя від перебування поруч. Це навіть не приховували пари-конкурсанти. Тому захід подарував теплі, приємні враження всім присутнім.

Учасники організації "Ми молоді" дякують за підтримку в проведенні свята голові райдержадміністрації Євгену Третякову, директору кафе "Піца" Галині Третяковій та всім членам журі.

Немає коментарів:

Дописати коментар