середу, 15 лютого 2017 р.

Закохане місто

Фото Натальи Муляр.
Фото Натальи Муляр.
Фото Натальи Муляр.14 лютого на центральній площі міста красноградців зібрало разом чудове свято, яке прославляє найпрекрасніше почуття людини – кохання. Безперечно, День Святого Валентина - це день тих, кому пощастило відчути у себе за спиною крила, тих, хто знайшов свою любов.

За підтримки голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова члени організації «Ми молоді» разом із Молодіжним центром підготували святковий концерт і флешмоб з валентинками. Найромантичнішим моментом свята став запуск паперових ліхтариків у вигляді сердець. І хоча через погодні умови не всі ліхтарики злетіли в небо, це не зіпсувало настрою учасникам дійства та глядачам. Адже на святі були присутні ті, хто вірить у любов, в її непідвладність ні часу, ні порам року, ні зовнішнім обставинам,  а також закохані, чиї серця горять чистим теплим почуттям, яке зігріває не лише їх самих, а й всіх, хто поруч.
Фото Натальи Муляр. 
Фото Натальи Муляр.Фото Натальи Муляр.Фото Натальи Муляр.Фото Натальи Муляр.Фото Натальи Муляр.Фото Натальи Муляр.Зі святом красноградців привітали  голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков, голова  МГО «Ми молоді» Марина Ханберова  та голова Красноградської районної організації «БПП «Солідарність» Олександра Темченко. Вони бажали всім взаємного кохання, ніжності та розмуміння, а також безмежного щастя та мирного неба, аби ніщо не могло розлучити двох люблячих сердець.

Але любов буває різною: любов до коханої людини, до матері, до дитини… Одним з найвеличніших є почуття любові до Батьківщини. На таку любов здатен не кожен. Вона передбачає непохитну вірність, самовідданість та жертовність. Любити Батьківщину - означає любити і людей, які її захищають, ризикуючи власним життям. 

Не варто змішувати в одне політику й людські долі. В день кохання та любові важливо відкрити свої серця, вчитись співчувати і бути вдячними. В рамках заходу кожен бажаючий міг долучитись до благодійної акції зі збору коштів, які будуть направленні на допомогу бійцям АТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар