четвер, 22 грудня 2016 р.

Виїзний прийом у Красноградському районному Центрі позашкільної освіти

Одним із дієвих інструментів вивчення та вирішення проблем жителів Красноградського району керівництвом районної державної адміністрації є проведення виїзних прийомів громадян за місцем їх роботи. Метою таких заходів є вирішення повсякденних питань життєдіяльності, надання консультативної допомоги населенню району.

14 грудня голова райдержадміністрації Євген Третяков та кандидат на посаду першого заступника Валерій Кицюк здійснили виїзний прийом у Красноградському РЦПО.

Директор закладу Ольга Ігнатова  коротко розповіла про діяльність Центру та його історію. Вона представила всіх членів колективу та подякувала їм за самовіддану працю. 


Всього на сьогоднішній день у Красноградському районному Центрі позашкільної освіти охоплено навчанням 1235 дітей, 57 груп. Із них функціонують за бюджетні кошти 43 групи (1035 вихованців), за позабюджетні кошти - 14 груп (200 вихованців). Оскільки Центр має статус районного закладу освіти, то гуртки працюють не лише на його базі, а й на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста та району (сільських рад).
"Хочеться відмітити те, в якому гарному та впорядкованому стані знаходяться як двір, так і внутрішні приміщення Центру. Це свідчить про відповідальність керівництва закладу і його працівників", - зауважив Євген Андрійович.

Під час прийому піднімалась низка важливих питань щодо утримання закладу, можливостей залучення позабюджетних коштів для реалізації перспективних планів і задумів, покращення матеріально-технічної бази. Були обговорені можливі шляхи вирішення питань, вони будуть розглянуті згідно з нормами чинного законодавства із залученням відповідних фахівців. 

Немає коментарів:

Дописати коментар