понеділок, 19 грудня 2016 р.

"Зимова феєрія" за участі організації "Ми молоді"


Зимові свята для дітей завжди улюблені та довгождані. Малеча з нетерпінням чекає їх настання, аби зануритися в атмосферу чарівництва, радості й веселощів, а потім знайти під подушкою та ялинкою довгоочікувані подарунки. День Святого Миколая відкриває плеяду зимових свят. Чудотворець відомий у світі як добрий захисник та покровитель усіх дітей. Щороку у цей день навіть дорослі вірять, що дива трапляються. Це свято миру, любові та родинного затишку.

Напередодні 19 грудня для всіх дітей Красноградщини було організоване справжнє свято в Красноградському музеї імені П.Д. Мартиновича - фестиваль "Зимова феєрія".

Розваги почались з самого ранку і продовжувались аж до вечора. В програму були включені цікаві майстер-класи, театральні вистави, показ мод, святковий концерт та ще безліч заходів на будь-який смак. В окремих залах працювали атракціони, до уваги відвідувачів були представлені композиції з поробок на новорічну тематику та в етностилі.


Також всі охочі могли відвідати благодійний ярмарок, організований громадською організацією "Ми молоді", який мав на меті збір коштів для дитячого відділення Красноградської ЦРЛ. Учасники організації запрошували всіх почастуватись домашньою випічкою: тістечка, торти, печиво, пиріжки та багато інших смаколиків. Відвідувачам пропонували безкоштовний чай та каву. В цьому ж залі працював куточок "боді-арт", де учасниця організації, юна й талановита  художниця Яна Опалько, прикрашала обличчя всіх охочих святковим мейкапом. Представники спільноти розважали дітвору та їх батьків і намагались дарувати приємні емоції всім присутнім. Організатори акції переконані, що часточка душі, яку вони вкладали у випікання домашніх ласощів, зігріє дитячі серця теплом і наповнить їх радістю.


На свято завітав і голова райдержадміністрації Євген Третяков. Він долучився до благодійної акції, поспілкувався з красноградцями та побажав всім гарного настрою. миру та добробуту кожній родині.

Немає коментарів:

Дописати коментар