середу, 21 грудня 2016 р.

Кожна дитина має право на казку

Всі діти мають право на казку в ці святкові передноворічні дні, а особливо ті, яким так не вистачає батківської уваги та турботи... Чудеса трапляються там, де їх чекають і вірять в них. Вихованці Красноградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей не втратили цю здатність. Зокрема, завдяки небайдужим людям, які опікуються закладом і підтримують його діяльність.

На День Святого Миколая привітати дітей завітав з подарунками Євген Третяков. Сім’я Третякових уже 6 років опікується реабілітаційним центром, покращуючи матеріальну базу закладу та систематично допомагаючи в організації дозвілля вихованців.

Очільник району звернувся до вихованців з такими словами: "Я хочу всім побажати здоров'я, терпіння тим, хто опинився у важкій ситуації. Будьте слухняні, тіште своїх вихователів гарною поведінкою та успіхами у навчанні! Нехай Миколай здійснить всі ваші мрії!" 

Робити добро – найбільше щастя і для тих, хто його робить, і для тих, кому воно призначається. Від візиту гостей обличчя кожної дитини сяяло радістю, а це найкращий стимул для "помічників Миколая". Та найголовнішим бажанням дітей залишається щаслива родина. І саме це вони кожен раз загадують Святому Миколаю під Новий рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар