середу, 7 грудня 2016 р.

Красноградщина відзначила День місцевого самоврядування

      Щороку 7 грудня українське суспільство відзначає День місцевого самоврядування. Напередодні цього свята пройшов урочистий захід в Будинку техніки. Він зібрав працівників районної, міської та сільських рад, які представляють численних народних обранців. Кожен з них є представником народу, тому несе на своїх плечах величезну відповідальність. 
        За доброю традицією з нагоди Дня місцевого самоврядування підводяться підсумки роботи та нагороджуються кращі представники органів місцевого самоврядування всіх рівнів, чий внесок у розвиток територіальних громад був найвагомішим. Зокрема, керівництво району та почесні гості привітали винуватців свята та нагородили кращих з кращих, ініціативних та наполегливих представників органів місцевого самоврядування.
Євген Третяков  звернувся до присутніх з такими словами: "Міська та сільські ради району - це сім`ї, в яких голови виконують почесну батьківську місію, піклуються про кожного представника громади, як про близьку, рідну людину, вирішують проблеми територіальної громади, забувши іноді про приватне життя. Тут сьогодні зібрались люди, які несуть відповідальність за нашу родину - родину Красноградщини, родину всієї України. Тому я низько вклоняюсь всім керівникам на місцях та ветеранам... Бажаю наснаги, добробуту та терпіння, бо попереду ще дуже багато роботи, труднощів, які ми обов`язково подолаємо разом!".
     Також були підведені підсумки з організації діяльності сільських рад Красноградщини, щодо реалізації ними власних та делегованих повноважень по забезпеченню розвитку соціальної інфраструктури, благоустрою території та виконанню місцевих бюджетів.
           Так, у 2016 році, у районному конкурсі «Краща рада району» визначені переможці:

ІІІ-тє місце посіли одразу дві сільські ради нашого району: Миколо-Комишуватська сільська рада, сільський голова Шаптала Наталія Іванівна та Піщанська сільська рада, сільський голова Кривенко Світлана Миколаївна.
ІІ-ге місце - Кобзівська сільська рада, сільський голова Лугова Людмила Миколаївна.

І місце посіла Наталинська сільська рада, сільський голова Боровська Віолета Павлівна, яку нагородили Грамотою районної ради та районної державної адміністрації, та «перехідним вимпелом районної ради та районної державної адміністрації».

Немає коментарів:

Дописати коментар