середу, 7 грудня 2016 р.

Діти з необмеженими можливостями

     Сьогодні в приміщенні Красноградської районної бібліотеки відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями. На ньому були підведені підсумки фестивалю народно-прикладного мистецтва “Повір у себе”, організованого Красноградським центром служб для сім’ї, дітей та молоді. Переможці та учасники фестивалю були нагороджені дипломами та призами.
    Метою фестивалю було виявлення та пропаганда творчих надбань дітей з функціональними обмеженнями, розширення можливості їх самовизначення та самореалізації, інтелектуального й творчого розвитку.
     Фестиваль проводився у різних номінаціях: вишивка, декоративний розпис, візерункове ткацтво, набивання, килимарство, бісероплетіння, писанкарство, роботи змішаного жанру, чеканка, лозоплетіння, іграшка – сувенір та інші.

    Захід відвідав Є. Третяков разом з представниками МГО "Ми молоді". Звертаючись до дітей, очільник району висловив захоплення їх талантами та бажанням творити прекрасне. "Дивлячись на ці роботи, кожен усвідомлює, що ваші можливості необмежені! У вас є бажання та наполегливість в досягненні високих результатів. Ми можемо все лише тоді, коли по-справжньому цього бажаємо й віримо в свої сили. А поруч є ті, хто щиро вірить в нас і підтримує", - зауважив Євген Андрійович.
     Після урочистої частини на дітей чекала весела розважальна програма з іграми та конкурсами, яку підготував Молодіжний центр райдержадміністрації. 
     За підтримки Є. Третякова представники МГО "Ми молоді" вручили дітям солодкі подарунки та побажали святкового передноворічного настрою та здійснення мрій. 
     Загалом, захід залишив по собі теплі та приємні враження та почуття гордості за дітей, які, не дивлячись ні на що, долають всі перешкоди на шляху до самореалізації та вміють радіти життю.

Немає коментарів:

Дописати коментар