середу, 7 грудня 2016 р.

Хвала та пошана нашим захисникам!

IMG_3862

    Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Красноградщина долучилась до відзначення цієї дати. В краєзнавчому музеї ім. П. Д. Мартиновича. відбувся урочистий захід з нагоди Дня Збройних сил України. Привітати військовослужбовців з ювілейною, 25-ою річницею Збройних сил України завітало керівництво району і міста. Також в музеї працює фотовиставка "Україна - це ми!", організована за підтримки Харківської територіальної організації партії БПП "Солідарність",  яка приурочена до цього свята. 

     Звертаючись до присутніх у залі офіцерів, прапорщиків, сержантів, рядових, ветеранів армії, учасників бойових дій, голова районної державної адміністрації Євген Третяков наголосив, що це свято об’єднує багато поколінь воїнів, які захищали нашу землю, відстояли свободу на фронтах Великої Вітчизняної війни, воїнів, які виконали свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані та в інших державах. "В першу чергу, хочу звернутись до тих, хто сьогодні на передовій  зі зброєю в руках захищає цілісність держави та стверджує мирне життя. Ця прекрасна фотовиставка під назвою "Україна - це ми!" втілює в собі все те, заради чого варто боротись, те, що варто цінувати і берегти", - підкреслив Євген Андрійович. 

    В усі часи боронити рідну землю, благословенний край своїх пращурів вважалося святим обов’язком. І нині кращі риси захисників Вітчизни переймають ті, хто за покликом серця обрав нелегку долю військовослужбовця. 

Немає коментарів:

Дописати коментар