середу, 11 січня 2017 р.

Урочистий прийом голови райдержадміністрації

30 грудня біля святково прикрашеної ялинки у приміщенні райдержадміністрації за ініціативи Є. Третякова відбувся урочистий прийом голови райдержадміністрації з нагоди новорічних свят. Захід такого формату проходив в стінах адміністрації вперше. На ньому були присутні голова районної ради В. Птишник, міський голова В. Максим, директори шкіл та вишів Краснограда, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники провідних підприємств району та різних управлінських структур.

Урочисте дійство відкрив очільник району, котрий наголосив, що віднині такі зустрічі стануть традиційними, адже рівень розвитку району залежить від взаємодії та плідної співпраці між всіма структурами та порозуміння між їх керівниками. Цей захід - гарний привід, щоб привітати всіх з новорічними та Різдвяними святами, подякувати за наполегливість, відповідальність та активну життєву позицію.

Гучними оплесками присутні вітали генерального директора ПАОП "Промінь" С. Лугового, якому була вручена відзнака Президента України - ювілейна медаль "25 років незалежності Ураїни". 

Немає коментарів:

Дописати коментар