вівторок, 3 січня 2017 р.

Відкриття футбольного майданчика біля ДЮСШ

Ранок вівторка, 27 грудня, почався в Краснограді хуртовиною. Непривітна погода не завадила товариському матчу на свіжому повітрі між любительськими футбольними командами районної та міської рад. Таким чином у місті відзначили відкриття нового спортивного майданчика поблизу дитячо-юнацької спортивної школи.

Окрема територія для гри у футбол тут була і раніше. В цьому році за рахунок районного бюджету її обладнали штучним покриттям та необхідним інвентарем - воротами зі спеціальною сіткою. Навколо майданчика встановили сучасну огорожу і зовнішнє освітлення. Модернізований об'єкт став своєрідним подарунком городянам до Нового року.

Святкова подія зібрала разом вихованців ДЮСШ, посадових осіб і допитливих перехожих. Вітальними словами відкрили урочистості голова райдержадміністрації Євген Третьяков, голова районної ради Володимир Птишник і міський голова Володимир Максим. Ведучі свята надали Є. Третьякову почесне право відправити у ворота перший м'яч. Удар досяг своєї мети.
Урочисту церемонію продовжив символічний футбольний матч між збірними районної та міської рад на чолі з В. Птишником і В. Максимом відповідно. Зустріч завершилася з рахунком 3: 1 на користь команди райради.

Відкриття спортивного майданчика поруч з ДЮСШ керівник району назвав першою ластівкою у низці відповідних проектів. Попереду введення в експлуатацію такого об'єкта благоустрою на мікрорайоні 3 і сучасного двоповерхового фізкультурно-оздоровчого комплексу в центрі міста. Є. Третьяков також повідомив, що в районі розпочав роботу благодійний фонд ім. Героя України Івана Гулого. Він створений для підтримки соціально значущих для Красноградщини ініціатив. За сприяння фонду в подарунок ДЮСШ з нагоди презентації спортивного майданчика були передані м'ячі, інформаційне табло і ноутбук. Цей інвентар та технічне обладнання тепер використовуватиметься під час проведення спортивно-масових заходів.

Джерело: http://visti-krasnograd.net

Немає коментарів:

Дописати коментар