четвер, 19 січня 2017 р.

Щедрі душею

Учасники молодіжної організації "Ми молоді" защедрували для пересічних красноградців та трудових колективів державних та приватних установ і закладів міста. Не оминули щедрівники й кабінет голови райдержадміністрації Євгена Третякова.

Представники ініціативної молоді переконують, що вийшли на вулиці рідного міста передусім для того, щоб підняти людям настрій в ці святкові дні, демонструючи власний приклад, закликати всіх плекати народні звичаї та традиції й долучатись до них. А найголовніше - акція мала благодійний характер. Всі зібрані кошти та солодощі будуть передані до Красноградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та в дитяче відділення Красноградської ЦРЛ.


Ніч перед Старим Новим роком здавна вважалася особливою, чарівною, коли можуть відбуватися різні чудеса і казкові перетворення. Люди вірили, що опівночі «відкривається небо», і тоді у самого Бога можна просити все, чого забажаєш. Мабуть, тієї ночі найчастішим проханням кожного свідомого українця був мир на рідній землі, добробут її народу. І це не дивно. Адже традиція цих свят передбачає собою не лише щедрі частування від господарів, до яких завітали щедрувальники, а й також вияв щедрості людської душі. Це гарний привід зробити приємне, допомогти тим, хто цього потребує.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар