вівторок, 17 січня 2017 р.

Засідання адміністративно-господарського активу району

11 січня відбулось засідання адміністративно-господарського активу району. На збори були запршені працівники апарату районної державної адміністрації, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники правоохоронних органів, міський і сільські голови, керівники сільськогосподарських підприємств, установ, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, громадських організацій, підприємці, засоби масової інформації.

Збори активу відкрив голова Красноградської районної  державної адміністрації Євген Андрійович Третяков. Він зауважив: "Сьогодні ми підводимо підсумки 2016 року, оцінюємо власну роботу та аналізуємо її для того, щоб зробити висновки, визначити основні завдання й цілі на 2017 рік та окреслити можливі шляхи їх реалізації".  

На порядок денний було винесено ряд питань:

1. Про підсумки роботи агропромислового комплексу району за 2016 рік та основні завдання на 2017 рік доповів Берднік Анатолій Геннадійович – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

2. Про розвиток освіти в Красноградському районі у 2016 році та основні завдання на 2017 рік доповіла Турова Антоніна Іванівна – начальник відділу освіти райдержадміністрації. 

3. Про підсумки надання медичних послуг громадянам у 2016 році та основні завдання на 2017 рік доповів Колодяжний Олександр Вікторович – головний лікар Красноградської центральної районної лікарні. 

4. Про роботу філії «Красноградське ДЕП» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» у 2016 році та основні завдання на 2017 рік доповів Боровський Олександр Васильович – начальник філії «Красноградське ДЕП» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

В своїх виступах доповідачі підсумовували роботу в 2016 році, а також озвучили перспективи та пріорітетні напрямки роботи на 2017 рік.

А. Берднік під час свого виступу зазначив, що для аграріїв району 2016 рік був складним. Це пов'язано з ситуацією, яку супроводжували несприятливі природно-кліматичні умови, особливо щодо їх впливу на стан озимих культур. 
В цілому, підсумовуючи роботу агропромислового комплексу району, можна констатувати той факт, що позитивна динаміка зберігається.
Під час обговорення цього питання Є. Третяков звернувся до фермерів та керівників сільгосппідприємств та закликав їх бути активнішими в підтримці соціальної сфери району. 

Аналізуючи розвиток освіти у 2016 році, Антоніна Іванівна зазначила, що він був спрямований на реалізацію пріоритетних напрямів, серед яких забезпечення якісних освітніх послуг у навчальних закладах району, створення умов для навчання і виховання дітей, забезпечення соціальних гарантій працівників та модернізацію матеріально-технічної бази дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Також вона підкреслила, що пріоритетні напрями роботи відділу освіти на 2017 рік будуть спрямовані на: 

- забезпечення функціонування опорного закладу та шкіл-філій у складі освітнього округу; 
- сприяння участі навчальних закладів у міні-проектах та програмах по залученню фінансових соціальних інвестицій; 
- будівництво багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи; 
- будівництво твердопаливної котельні Красноградської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.О.І.Копиленка; 
- реконструкцію приміщення спортивної зали Добренського НВК; 
- утеплення фасаду будівлі Красноградського ДНЗ №17, дошкільного підрозділу Красноградського НВК №2, Хрестищенської ЗОШ І-ІІІ ст.; 
- капітальний ремонт харчоблоків Красноградського НВК №2, багатопрофільного ліцею, Петрівського НВК, Добренського НВК; 
- реконструкцію існуючої будівлі Наталинського НВК з прибудовою спортивного комплексу; 
- відкриття додаткових груп для дітей дошкільного віку у Піщанському та Петрівському НВК; 
- реконструкцію приміщення майстерні Красноградського НВК №3 для облаштування навчальних кабінетів; 
- реконструкцію головного входу з влаштуванням пандусу Красноградського НВК №2; 
- установлення автоматичної пожежної сигналізації в ДНЗ №5, ДНЗ №17, РЦПО, РЦДЮТ, ДЮСШ, багатопрофільному ліцеї, НВК №2, НВК №3; 
- забезпечення якісних освітніх послуг та цілеспрямовану підготовку учнів до складання ДПА, ЗНО, підтримку обдарованих дітей.

Підсумовуючи збір активу, очільник району висловив сподівання, що завдяки злагодженій роботі всіх структур та відповідальності кожного спеціаліста, 2017 рік буде супроводжуватись якісними змінами у всіх сферах життя району. 

Немає коментарів:

Дописати коментар