вівторок, 31 січня 2017 р.

Професія кухар - це стабільність сьогодні, впевненість завтра, успішність завжди


Професія кухаря –одна з найважливіших у людському суспільстві, це не тільки давня , а й вічна професія. Кухар подібний до художника. І якщо він любить власну професію, то створює вишукані страви творчо, винахідливо. А це приносить людям задоволення.

31 січня року випускники Красноградського професійного ліцею отримали дипломи кваліфікованих робітників професії "Кухар".

Півтора року навчання в ліцеї промайнули як один день. І вже позаду заняття, уроки виробничого навчання, виробнича практика та кваліфікаційні екзамени.

Зі словами вітання та настановами до випускників звернувся очільник району Євген Третяков: " Вітаю вас з новим етапом життя. Нехай ваш подальший шлях буде непростим, адже лише долаючи труднощі людина стає сильною. Будьте гідними випускниками цього навчального закладу, не зупиняйтесь на досягнутому та розвивайтесь." Також він вручив директору ліцею сертифікат на ноутбук, який послугує для навчання студентів та роботи викладачів.

Директор ліцею Наталія Мірошниченко сердечно вітала випускників, вручила їм дипломи та висловила сподівання, що всі випускники якнайшвидше поповнять ряди робітничої сили на підприємствах, закладах, установах харчування району та області.

Немає коментарів:

Дописати коментар