пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Від дитинства до молодості - один крок

Учасники молодіжної організації "Ми молоді" відвідали Красноградський центр соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб привітати його вихованців зі святами та передати солодощі, які нащедрували 13 січня.

Дитинство і молодість розділяє один короткий крок. Нещодавно ми й самі були дітьми... Є щасливчики, що навіть подорослішавши, не поспішають прощатися із цим безтурботним станом душі. Це доводять представники "Ми молоді". Важко сказати, хто з більшим ентузіазмом та радістю грав у прості дитячі ігри в центрі - вихованці чи учасники організації.

Діти вчать нас бути вільними, бути собою. Вони щирі та справжні. І всі однаково заслуговують на увагу, любов і безтурботне дитяче щастя. Сім'ю не обирають. На жаль, дитинство деяких дітей далеко не безхмарне. Вони зростають в тяжких умовах, що змушують їх рано дорослішати. Забирати в них найкращу пору життя - злочин. Суспільство має створити всі умови, щоб цього не сталось.

Учасники організації не вперше завітали до центру. Але, мабуть, вперше зробили правильні висновки: малеча радіє не так солодощам і подарункам, вони просто хочуть уваги та любові. А це під силу кожному, хто має добре серце.

Немає коментарів:

Дописати коментар