вівторок, 11 квітня 2017 р.

Красноградщина багатіє чемпіонами

Спорт - це вибір сильних людей, не лише тілом, а й духом. Адже щоб досягти високих результатів, треба багато і сумлінно працювати, бути дисциплінованим та старанним. 

Що таке боротьба, і як важливо не здаватись перед труднощами, які виникають у житті, як ніхто інший, знає житель с. Дослідне Андрій Ткаченко. Менше року тому він пережив  тяжку травму, залишився без обох ніг, але біда не зламала його.

Пройшовши курс реабілітації, хлопець  почав активно займатись спортом та брати участь у спортивних змаганнях, у тому числі й за кордоном - в Молдові, де виборов призові місця з армреслінгу та жиму лежачи.

Спортивні перемоги для людей з обмеженими можливостями в Україні є одним з небагатьох шансів реалізувати себе.  

3-5 квітня  в Харкові Андрій взяв участь у Чемпіонаті України з армспорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору. В підсумку змагань наш земляк виборов перші місця з армреслінгу у ваговій категорії 65 кг та став чемпіоном України. 

Керівник району Євген Третяков особисто привітав спортсмена, пдякував йому за наполегливість і зауважив, що готовий надавати йому всіляку підтримку. 

"Треба забувати про травми й обмеження і жити далі. Найкраще чимось захоплюватися, щось робити, ставити собі нові цілі. Перешкоди та бар'єри, які заважають нам повноцінно жити.... Їх насправді не існує, адже всі вони в голові", - говорить Андрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар