вівторок, 25 квітня 2017 р.

На небосхилі Красноградщини запалали юні зірочки

Українські діти талановиті і надзвичайно обдаровані від природи. Така вже наша нація – чутлива до будь-яких проявів мистецтва: до танців, живопису, музики, співу. Але, крім талантів творчих, юні особистості демонструють вагомі здобутки у спорті, високі інтелектуальні здібності, ерудицію, та активну громадянську позицію.

Весна багата різноманітними знаменними датами та святами. Свято, яке відбулось 25 квітня у районному Будинку культури не значиться у жодному календарі, але вже дев’ять років поспіль воно стало для Красноградщини традиційним.

На тріумфальну церемонію нагородження найкращих учнів Красноградщини – «Запали свою зірку» завітали почесні гості: голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков, народний депутат України Анатолій Гіршфельд, голова Красноградської районної ради Володимир Птишник, міський голова Володимир Максим, начальник відділу освіти Антоніна Турова,помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Ніна Мусатова, директор Красноградського коледжу Комунального закладу "Харківська гуманітарно-педагогічна академія" Харківської обласної ради Сергій Рябокінь. І, звичайно, самі номінанти - учні загальноосвітніх навчальних закладів району, їх батьки та друзі й педагоги-наставники, що прийшли їх підтримати.

Кращі представники учнівських колективів Красноградського району отримали заслужену подяку і визнання у таких номінаціях:

- «Юна наукова еліта»,
- «Інтелект року»,
- «Юний науковець року»,
- « Активна життєва позиція»,
- «Відданість Команді»,
- «Надія майбутнього».


Своїм прикладом вони продемонстрували, як працелюбність, допитливість, спостережливість, потяг до нового може привести до перемог.


Очільник району, вітаючи юну наукову еліту, звернувся до всіх номінантів та присутніх в залі з такими словами: "Кожна дитина обдарована по-своєму. Велика вдячність батькам, які запалюють ці юні зірки. А також педагогам, які докладають максимум зусиль для того, щоб вони не згасали, а горіли яскравим світлом. Вітаю всіх учасників з тими перемогами, яких вони вже досягли, і бажаю подальших успіхів. Цінуйте власний час, адже він швидко плине. А вам ще так багато треба встигнути..."

І справді, "...час летить, і кожна хвиля має ціну...". Приємно спостерігати за юними хлопцями та дівчатами, які так рано почали усвідомлювати цю істину та використовувати свій час з користю: для навчання, науки, розвитку своїх здібностей і талантів. Є привід ними пишатись, адже вони дарують надію та впевненість у розквіті нашого рідного краю та всієї України в майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар