вівторок, 4 квітня 2017 р.

Продовжується допомога мешканцям Балаклійщини



Красноградщина активно долучилася до надання допомоги мешканцям Балаклійського району Харківської області, які постраждали внаслідок пожежі на майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння. Це питання стоїть на особливому контролі в керівництва Красноградської райдержадміністрації. 
 
31 березня була відправлена машина з трьома тоннами продуктів харчування тривалого зберігання: крупи, консерви, овочі, чай, олія та півтори тонни хліба. На прохання голови Новогусарівської сільської ради Балаклійського району В'ячеслава Коганова до ФАПу села Нова Гусарівка  були передані медикаменти.

Фото Євгена Третякова.3 квітня голова  Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков разом з головою Кегичівської РДА Романом Гончаровим провели огляд закріплених територій в Балаклії з метою виявлення масштабів збитків та окреслення плану дій щодо організації подальшої роботи з допомоги постраждалому місту.

Фото Євгена Третякова."Робіт необхідно виконати чимало. Проводиться заміна покрівель, вікон... Приємно бачити на обличчях мешканців впевненість і подяку за турботу про них з боку губернатора Юлії Олександрівни Світличної та районних адміністрацій. В середу, 5 квітня, відправляємо шифер, будівельні матеріали та продукти. Спасибі всім, хто бере активну участь у нашій спільній роботі. Разом ми обов'язково здолаємо всі труднощі", - говорить Євген Андрійович.

Немає коментарів:

Дописати коментар