вівторок, 25 квітня 2017 р.

Всеукраїнський день психолога

Життя людини дуже непередбачуване й бурхливе. Будь ви політиком, бізнесменом, лікарем або домогосподаркою - у вашій долі поряд з позитивними емоціями неминучі й хвилини розчарування, результатом яких можуть стати негативні вчинки, емоції. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і вона може втратити надію, віру в себе, а найстрашніше - своє здоров'я. Уникнути цього нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців - психологів, чиє професійне свято - Всеукраїнський день психолога, відзначається  23 квітня.

З нагоди цього свята за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісне надання психологічної допомоги та вагомий особистий внесок у справу виховання учнівської молоді 
очільник району Євген Третяков відзначив грамотами райдержадміністрації практичного психолога Красноградського професійного ліцею Жару Інну Миколаївну та соціального педагога цього закладу Омельченко Валентину Миколаївну. 

"Я щиро вітаю всіх працівників цієї галузі з професійним святом! Вашу працю в нашій країні часто недооцінюють. Але вона надзвичайно важлива та відповідальна. Адже психолог не має права на помилку. Щоб опанувати цю професію, недостатньо пройти навчальний курс, необхідно мати ще й талант, певні особистісні якості, такі як чуйність, людяність та бажання допомагати іншим", - зауважив Євген Андрійович.

Немає коментарів:

Дописати коментар