середу, 19 квітня 2017 р.

"Ми за здоровий спосіб життя!"

18 квітня у РБК за підтримки районної державної адміністрації відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров`я». Участь у ньому взяли 10 команд — учні місцевих загальноосвітніх навчальних закладів. 

DSC_6214Головним завданням юних учасників була популяризація та пропаганда серед однолітків здорового способу життя. Аби переконати глядачів у правильності своїх поглядів, конкурсанти використовували різні творчі можливості — дивували міні-копозиціями з яскравими костюмами, запальними піснями та танцями… Кожен виступ закликав юнаків і дівчат дбати про своє здоров’я, нагадував про згубний вплив шкідливих звичок. Також учасники фестивалю дали молоді чимало порад як змістовно організувати своє дозвілля.

У підсумку лідером конкурсу стала команда «Healthy life» Красноградського багатопрофільного ліцею. Друге місце поділили збірні «Імпульс» Миколо-Комишуватського НВК та «Юність» Красноградської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. О.І. Копиленка. Третій результат у команд «Сузір`я» Наталинського НВК та «Комета» Петрівського навчально-виховного комплексу.

Всіх учасників відзначили подяками, грамотами та солодкими призами.

Джерело: http://visti-krasnograd.net 

Немає коментарів:

Дописати коментар