пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Красноградці допомогли відновити будинки у Балаклії

Бригада у кількості п'яти чоловік, яка складалась з працівників ПАОП "Промінь" та Красноградського підприємства теплових мереж, 11 квітня виїхала до Балаклії для того, щоб надати допомогу її мешканцям у виконанні будівельних робіт з ремонту постраждалих приватних секторів. Очолив  бригаду радник голови райдержадміністрації Олександр Машко.

"Кожен з нас розуміє, чому ми сьогодні тут знаходимось. Це не лише виконання доручення керівництва, а й виконання свого громадянського обов'язку. Адже ніхто не має права залишатись байдужим до нещастя, яке спіткало наших співвітчизників", - говорить Олександр Машко.
Фото Балаклійський район. 
12 квітня очільник району особисто проконтролював хід виконання ремонтних робіт у Балаклії. А також побував на засіданні Штабу з ліквідації НС під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгенія Шахненка. Після засідання Євгеній Дем'янович відзначив роботу красноградських будівельників і висловив вдячність керівництву Красноградського району за активну та правильно організовану роботу з надання допомоги мешканцям Балаклії. 
 
Роботи проводились максимально швидко та якісно, протягом трьох днів. Таким чином, до 14 квітня група будівельників виконала чималий обсяг робіт. У п'яти приватних будинках замінено вікна, відремонтовано покрівлю: відновлено димоходи, замінено шифер, а також здійснений ремонт внутрішніх приміщень.



Немає коментарів:

Дописати коментар