суботу, 29 квітня 2017 р.

Впевнені кроки до успіху

Все велике в нашому світі трапляється тільки тому, що хтось робить більше, ніж зобов'язаний. Серйозно підготувавшись і непохитно чого-небудь забажавши, можна створити з нічого все, що завгодно, навіть новий світ. Мотиватором у цій справі завжди є віра. Креативні особистості та інноватори вірять. Вони вірять у себе і в свої рішення, і як результат - їм довіряють інші.

27 квітня на Красноградщині пройшов конкурс "Лідер року -2017", організований Молодіжним центром сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Метою його проведення стало виявлення талановитих і молодих людей з активною громадянською позицією та створення умов для реалізації й розвитку їх потенціалу та найкращих умінь. Конкурсанти могли проявити себе на лідерських позиціях, продемонструвавши власні таланти, ерудицію, ораторські здібності та вміння триматись перед публікою.

У конкурсі взяли участь: студент Красноградського комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради Сергій Білик, студентка Красноградського медичного коледжу Юлія Кравченко, студентка Красноградського технікуму механізації сільського господарства ім.Ф.Я. Тимошенка Надія Караваєва, студентка Красноградського професійного ліцею Вікторія Ткаченко та учасниця молодіжної громадської організації «Ми молоді» Яна Опалько. 

Молоді лідери відкрили частинку своєї душі, розповіли про себе та постарались обгрунтовано відповісти на питання, чому саме вони представляють свої навчальні заклади, організації на конкурсі. Всі вони показали свої оригінальні та нетипові таланти, довели, що справжні лідери мають бути різнобічно та інтелектуально розвинені.

Цікавим, новим і соціально значущим став конкурс, на якому учасники представили загалу власні розробки бізнес-планів і стартапів, які спрямовані на розвиток нашого міста та району. Вразила різноманітність ідей: центр зоозахисту для безпритульних тварин, квітковий магазин нового формату, спорт-кафе, анти-кафе для молоді, оформлення міських клумб у патріотичному стилі...

На святі були присутні: голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков, секретар міської ради Катерина Єніна та голова молодіжної громадської організації «Ми молоді» Марина Ханберова.

Очільник району, звертаючись до конкурсантів, побажав їм успіхів на життєвому шляху, професійного зростання та самореалізації. 

Марина Ханберова наголосила, що серед п`яти конкурсантів, троє - учасники організації "Ми молоді", що свідчить про якісний особистісний склад даного формування. 

Звання "Лідеру року-2017" виборов студент Краснограського коледжу КЗ "ХГПА" ХОР Сергій Білик, всі інші конкурсанти також отримали заслужені звання, що відповідають їх умінням та найкращим якостям. 

Від благодійного фонду імені Героя України І.М. Гулого лідерам були вручені заохочувальні грошові премії, які можуть стати частиною стартового капіталу для втілення продемонстрованих ними ініціатив і проектів.

Бути лідером непросто. Адже це зобов'язує бути відповідальним: за себе, за інших, за справу, якою займаєшся. Відповідальність - це саме та якість, якої досі бракує нашому суспільству. Дякуючи таким заходам, на яких особистість може проявити себе й голосно заявити про свою життєву позицію, зникають сумніви щодо долі Красноградщини, адже її земля багата сильними та впевненими в собі лідерами, котрі здатні вести за собою, надихати інших і віддаватись цілком справі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар