вівторок, 1 листопада 2016 р.

Зі світу по нитці...

      Всі ми пам`ятаємо, як в серпні  в с. Наталине трапилась надзвичайна ситуація: згоріла житлова будівля. Недаремно ще з дитячого садка дітям наголошують на небезпеці вогню. Він не жаліє нічого навкруги. Про це, як ніхто, знають члени 5 сімей (11 осіб, серед яких 2 дітей), які постраждали тоді внаслідок пожежі та залишились без даху над головою, їжі та предметів побуту. 
        Пожежа трапилась вночі, тому більшості людей не вдалось врятувати нічого з особистих речей та домашнього краму. "Тікати з палаючого дому довелось буквально в білизні...", - згадують постраждалі. 
     На людське нещастя відгукнулось чимало небайдужих людей.  Силами та стараннями Наталинського сільського голови В. Боровської була організована робота по збору одягу, коштів та інших необхідних речей. 
     Вирішенням житлового питання для жертв пожежі зайнялось безпосередньо керівництво району та базові підприємства. Серед таких - підприємства газовидобувної промисловості, ТОВ Красноградська "Овочева фабрика", ДП "Красноградське лісове господарство", ТОВ АПК "Докучаєвські чорноземи", ТОВ АФ "Пісчанська", ТОВ "Надія", а також житлово-комунальні підприємства району: Красноградське комунальне підприємство "Водоканал", Красноградське підприємство теплових мереж, Красноградське житлове ремонтно-експлутаційне підприємство та Наталинське підприємство житлово-комунального господарства.
      Завдяки швидкій консолідації сил представників влади та підприємців, нові житлові приміщення постраждалим підготували в рекордні терміни. Минуло лише 2 місяці після пожежі, а сім`ї вже обживаються в нових, відремонтованих оселях. В цьому особисто переконався Є. Третяков разом з В. Кицюком та В. Боровською. Вони оглянули відремонтовані будівлі та поспілкувались з людьми, яким відведене це житло. "Тішить те, що будівельники не просто зробили оселі придатними для життя, а й  підійшли до процесу з творчістю. Тут людям буде затишно та комфортно", - зауважив очільник району.
    В. Боровська відмітила, що на цьому допомога постраждалим від пожежі не закінчиться. Незабаром вони отримають матеріальну допомогу на придбання меблів та холодильників, яка надійшла від ПАТ "Укргазвидобування".





















Немає коментарів:

Дописати коментар