вівторок, 8 листопада 2016 р.

У Краснограді відкрито громадську приймальню БПП «Солідарність»

DSCN4230DSCN4214DSCN4210Відтепер офіс політичної сили знаходиться в одній із колишніх квартир багатоквартирного будинку на вул. Харківській, 125, кв. 96.

У відкритті приймальні Блоку Петра Порошенка «Солідарність» взяв участь голова райдержадміністрації Євген Третяков, депутати партії та громадськість міста. Символічну червону стрічку на вході до приміщення перерізали — заступник керівника секретаріату Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександр Яловол і голова місцевого осередку політичного об’єднання Олександра Темченко.

Громадська приймальня працюватиме в будні з понеділка до п’ятниці з 08.00 до 17.00. Зсередини це сучасний офіс збудований за принципом вільного простору. Передбачається, що така атмосфера сприятиме відвертому спілкуванню з відвідувачами. Прийом громадян проводитимуть депутати району та міста, обрані від БПП «Солідарність» до складу районної та міської рад.
— Така конструкція приміщення приймальні співзвучна з основними напрямками діяльності нашої політичної сили, — зауважив звертаючись до учасників заходу О. Яловол. — Сподіваюся, що тут завжди буде людно і спільно ми зможемо зробити чимало справ на користь мешканців і громади Красноградщини.
О. Яловол також подякував голові РДА Є. Третякову за дієве сприяння у відкритті офісу.

Планується, що надалі приймальня БПП «Солідарність» в своїй роботі тісно взаємодіятиме з усіма громадськими організаціями району й об’єднає навколо себе людей різних вікових категорій і соціальних статусів.

Немає коментарів:

Дописати коментар