понеділок, 21 листопада 2016 р.

У районі відзначили День працівників сільського господарства

     За доброю традицією з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства у Будинку техніки  зібралися хлібороби, тваринники, механізатори, переробники сільгосппродукції, управлінці галузі та почесні ветерани професії. З головної сцени району представників найчисельнішої виробничої галузі Красноградщини привітали голова районної державної адміністрації Євген Третяков, голова районної ради Володимир Птишник та інші почесні гості. Керівники району нагородили передовиків виробництва почесними грамотами та подяками. 
    
       Економіка країни, втім, як і здоров'я населення, залежить від продукції, виробленої сільським господарством. Чим вона якісніша, тим сильніша нація. Тому праця сільгоспробітників є дуже важливою. Саме людям, завдяки діяльності яких населення харчується якісними продуктами, і присвячене це професійне свято. Сільське господарство об'єднує в собі представників багатьох спеціальностей. Всі вони люблять працювати на землі, вкладають душу і силу для отримання врожаю, не бояться фізично важкої праці, слідують багатовіковим традиціям.

    По закінченню урочистої частини відбувся святковий концерт. Піснями, танцями, музичними композиціями вітали працівників сільського господарства району колективи та солісти районного Будинку культури, а також учасники художньої самодіяльності сільських рад. Спеціально запрошена на свято співачка, переможниця шоу "Україна має талант -2!" Олена Ковтун зачарувала присутніх силою та зворушливістю свого голосу, а молодіжний гурт з гучною назвою "Діти Фристайла" підірвав зал вибуховою енергетикою та подарував всім незабутні емоції.


Немає коментарів:

Дописати коментар