понеділок, 21 листопада 2016 р.

Герої не вмирають...

    Святкування Дня працівників сільського господарства почалось з урочистого покладання квітів до пам`ятника Героя України Гулого Івана Михайловича - почесного громадянина Харківської області, видатного аграрія, людини, яка зробила безцінний вклад в розвиток Красноградщини, а на своєму життєвому шляху керувалась принципами чесності, працьовитості, відповідальності, любові до людей та до рідної землі.


    Очільник району, онук Івана Михайловича Євген Третяков звернувся до присутніх з такими словами: "Сьогодні ми зібрались на цьому місці для того, щоб віддати данину поваги видатному чоловіку, який по-справжньому любив свою державу, її народ, справу, якою  не просто займався - жив і горів нею... Змінюються часи, події, але залишаються в історії такі люди, з котрих хочеться брати приклад, котрі вчать нас жити так, щоб потім не було соромно за власні вчинки ні перед собою, ні перед близькими, ні перед Батьківщиною...".


  А й справді, Герої не вмирають... Вони продовжують жити у справі, якій віддавали себе доостанку, в пам`яті людській,  у своїх дітях та онуках, які продовжують їх добрі справи, наслідують палке бажання працювати на благо рідного краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар