неділю, 20 листопада 2016 р.

Є. Третяков привітав студентів Красноградського медичного коледжу з Днем студента

      Найкращий період життя в кожної людини – це студентські роки. Коли ти в пошуках свого покликання, в пошуках своєї половинки, в пошуках того, що ти будеш в майбутньому робити. Важливо саме в цей час не схибити, зробити правильний вибір. Але ще важливіще - просто насолоджуватись молодістю, кохати, жити максимально активно.

     День студента відзначають в Україні 17 листопада. З нагоди цього свята в районному Будинку культури відбувся захід, організований студентами Красноградського медичного коледжу. Програма передбачала офіційну частину, нагородження студенського активу і, звичайно, творчі танцювальні, співочі та гумористичні номери, які підготували талановиті представники даного навчального закладу. 

     Керівник району Є. Третяков звернувся до студентів з такими словами: "Бажаю вам залишатись веселими, молодими, креативними... Нехай негативні події та процеси, що відбуваються сьогодні в нашій державі, швидше закінчаться! Саме ви докладете до цього максимум зусиль, бо вам жити в цій країні, лікувати її людей, рятувати їм життя. За вами, безперечно, майбутнє. А наше завдання - показати вам його, відкрити двері та надати можливість проявити себе, реалізувати власний потенціал."
   
    В цілому свято нікого не залишило байдужим, створило атмосферу гарного настрою, додало усім присутнім радості життя, бадьорості і бажання долучитись до розваг та шаленств веселого народу, ім`я якого - СТУДЕНТИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар