неділю, 20 листопада 2016 р.

Молоді та активні

     За ініціативи Є. Третякова відбувся вуличний квест вулицями рідного міста, організований МГО "Ми молоді" спільно з Молодіжним центром райдержадміністрації з нагоди Міжнародного дня студента. В ньому взяли участь п`ять команд: "Question people" (студенти Красноградського медколеджу), "Бітлз+1" (професійний ліцей), "БЕМС" (технікум), "Педагоги" (коледж КЗ "ХГПА" ХОР) та команда організації "Ми молоді".

    Ідея квесту виникла у голови райдержадміністрації. " Це гарна можливість відсвяткувати День студента, отримати позитивні емоції, знайти нових друзів. А найважливіше - зробити гарну справу, взявши участь в зборі коштів для вихованців Красноградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей", - говорить Євген Андрійович. 

  Першими з квестом впорались студенти Красноградського коледжу КЗ"ХГПА" ХОР "Педагоги". Вони показали неймовірний результат - 17 хвилин, хоча квест був розрахований на 45! Інші команди також достойно проявили себе, різниця в часі була несуттєвою. Є.Третяков вручив переможцям сертифікат на вечерю "СУШІ" в кафе "Піца". В кінці заходу всі команди пригощались смачною піцою. Як стверджували самі учасники, перемогла все-таки дружба, адже всі з користю провели час, долучились до благодійної акції та просто розважились.

Немає коментарів:

Дописати коментар