четвер, 3 листопада 2016 р.

В оселях потерпілих від пожежі з`являться нові меблі та холодильники

      2 листопада відбувся прийом голови райдержадміністрації Є. Третякова, на якому були присутні постраждалі від пожежі наталинці, представники районної влади, Наталинський сільський голова та небайдужі керівники підприємств району, які надали значну допомогу потерпілим. Метою прийому, перш за все, було вручення сім`ям сертифікатів на меблі та холодильники, кошти на котрі надійшли з ПАТ "Укргазвидобування". Є. Третяков вручив сім`ям сертифікати, після чого звернувся зі словами вдячності до керівників підприємств району: "Цей неприємний випадок показав всім нам, як ми можемо об`єднуватись і діяти в інтересах громади. Щиро дякую вам за небайдужість до чужого горя!"
      Потерпілим від пожежі в с. Наталине досі ночами сниться та страшна пожежа, у них і досі на очах сльози. Згадувати про втрачену хату, хай нерозкішну, але свою, рідну, в яку за життя вкладено стільки праці й душі, їм надзвичайно важко. 
      Чимало людей надзвичайно швидко прийшло на допомогу постраждалим. В перші дні після пожежі вони отримали одяг, постільну білизну, миючі засоби, продукти харчування. Значну допомогу надав "Червоний Хрест". А потім пішов потік грошей - з базових підприємств району, благодійні пожертви, що надходили до спеціально створеного фонду.
       Та найбільше клопотів лягло на плечі районної та сільської влади. Незабаром після пожежі у село наїжджали голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков і його заступник Валерій Кицюк. Останній, зокрема, сам контролював процес ремонту нових житлових приміщень і брав в ньому активну участь.
      Мужньо трималась в лиху годину сільський голова Віолета Боровська. Без її уваги ні вдень, ні вночі не лишався жоден потерпілий мешканець. 
      Потерпілі дякували сіьській та районній владі, а також керівникам підприємств за те, що до зими у них з`явились теплі та комфортабельні оселі, а також меблі та холодильники.

Немає коментарів:

Дописати коментар