пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Юні футболістки ДЮСШ — фіналістки престижного турніру

Фото Євгена Третякова.
Фото Євгена Третякова.
Днями у м. Славутич Київської області фінішував чемпіонат України з футзалу серед дівчат 2002-2003 року народження. Красноградщину представляла дівоча команда місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, яку тренують Євгеній Домненко і Володимир Савчук. За перемогу в турнірі змагалися 45 збірних із різних куточків нашої держави. У фінал вийшли тільки 8, серед них і футболістки з Краснограда.

Першу гру наші землячки провели з харківською командою «ДЮСШ-8», яка завершилася на користь суперниць із рахунком 5:2. Попри напружену боротьбу, у двох наступних зустрічах вони поступилися футболісткам з Івано-Франківська та Черкас. Підсумок матчів 6:3 та 11:2 відповідно. Натомість з рахунком 3:2 вибороли протистояння з командою із міста Кобеляки Полтавської області й тим самим посіли 7 місце в турнірній таблиці.

— Наші спортсменки продемонстрували належний технічний і тактичний рівень підготовки, проте до перемоги їм трішки не вистачило фізичних сил і, можливо, везіння, — прокоментував виступ своїх підопічних на турнірі тренер команди Євгеній Домненко. — Перший тайм ми зазвичай вигравали, проте через те, що не мали рівноцінних замін і виступали однією четвіркою, у другому змушені були здавати свої позиції.

На думку тренера, свою негативну роль напевно відіграв і віковий фактор — у складі нашої команди виступали дівчата 2003–2005 р. н. Вірогідно перевага у віці підвищувала шанси суперниць на перемогу.

— У змаганнях такого рівня дівчата брали участь вперше, отже, цей досвід надзвичайно корисний для розвитку їхньої спортивної майстерності. Від імені команди хочу подякувати голові райдержадміністрації Євгену Третякову за допомогу в організації поїздки на турнір, — сказав він.

За словами Є. Домненка, великі надії тренери покладають на відкриття нового фізкультурно-оздоровчого комплексу, який зараз будується поряд із ДЮСШ. Нагадаємо, всередині нього знаходитиметься сучасний майданчик для занять футзалом. Тож педагоги сподіваються, що згодом це сприятиме як пожвавленню тренувального процесу, так і підвищенню результативності виступів наших спорсменів.
 
Джерело: http://visti-krasnograd.net

Немає коментарів:

Дописати коментар