понеділок, 13 березня 2017 р.

Результати особистих прийомів громадян

Особисті прийоми громадян проводяться з метою забезпечення спілкування представників органів влади з різними верстами населення та моніторингу ситуації у районі. Також  це гарна можливість допомогти тому, хто цього потребує. Часто до голови райдержадміністрації Євгена Третякова звертаються громадяни, які опинились у скруті в зв'язку з непередбачуваними життєвими обставинами або потребують матеріальної допомоги на лікування.
Очільник району завжди шукає шляхи допомоги таким людям. Він будує  роботу на взаємодії з органами місцевого самоврядування та депутатським корпусом. Завдяки цьому налагодженому механізму співпраці вдалось вирішити низку проблем, з якими звертались громадяни.

На одному з прийомів до голови райдержадміністрації звернувся песіонер, мешканець м. Краснограда Віктор Король з проханням про надання матеріальної допомоги для операції з корекції зору. Євген Андрійович доніс цю проблему до депутатського корпусу районної ради. В результаті чого до допомоги пенсіонеру долучився депутат Володимир Бербушенко.  Віктор Король вдячний керівництву району та депутату за небайдужість та можливість знову бачити.

За таким же алгоритмом вирішились проблеми декількох сімей, що були на прийомі в голови райдержадміністрації. Зокрема, багатодітній родині Магерамових було встановлено опалювальний котел, а пенсіонеру Володимиру Голіну повністю замінено в домі систему опалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар