вівторок, 21 березня 2017 р.

Питання безпеки на території Красноградського району розглянуто на нараді з правоохоронними та контролюючими органами

21 березня голова райдержадміністрації Євген Третяков провів нараду з керівниками правоохоронних та конторлюючих органів району. Питання щодо забезпечення дотримання громадського порядку, захисту прав і свобод громадян, профілактики адміністративних та інших правопорушень, протидії злочинності та корупції і безпеки на території району розглядали начальник Красноградського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Харківській області Сергій Мєлєшев, заступник начальника Лозівського міжрайонного відділу Управління служби безпеки України в Харківській області Ігор Тараторік та начальник Красноградського відділу ГУ Державної служби з НС України в Харківській області Костянтин Мудрий.

Учасники наради обговорили питання щодо забезпечення координації та контролю рейтингових показників оцінки діяльності району у сфері охорони громадського порядку та рівня злочинності та безпеки в районі. При обговоренні цих питань керівниками правоохоронних органів району були внесені відповідні пропозиції.

Підсумки наради підбив голова райдержадміністрації Євген Третяков, зазначивши, що заплановані наради проводитимуться з метою здійснення заходів щодо зниження рівня злочинності, покращення роботи у сфері захисту прав громадянина та ефективної взаємодії органів влади з правоохоронними органами.
"В цей непростий для країни час, як ніколи, жителям Красноградщини необхідно відчувати себе спокійними, захищеними та мати довіру до правоохоронних та конролюючих органів нашого району", - зауважив Євген Андрійович.

Немає коментарів:

Дописати коментар