понеділок, 27 березня 2017 р.

Спортивні олімпи підкорюються найсміливішим

Сучасний спорт займає важливе місце у формуванні як фізичної, так і духовної культури суспільства. Розуміючи це, Євген Третяков усіляко підтримує розвиток спорту на Красноградщині. За його ініціативи в районі проходить чимало спортивно-масових заходів, змагань, турнірів, чемпіонатів, по завершенню яких учасники завжди отримують заслужені нагороди на урочистих заходах, організованих в честь  їхніх перемог.

Саме такий захід був організований сектором молоді та спорту райдержадміністрації та Молодіжним центром 26 березня в кафе "Піца" за сприяння благодійного фонду ім. Героя України І.М. Гулого та адміністрації закладу. Урочистий вечір був присвячений підведенню підсумків зимової першості Красноградського району з футзалу, першості з настільного тенісу та першості з волейболу сезону 2016-2017 р. 

Євген Третяков привітав присутніх спортсменів, подякував їм за активність і пропаганду здорвого способу життя та побажав спортивних перемог і нових звершень. Переможців же відзначили грамотами та подяками голови райдержадміністрації, вручили кубки, пам`ятні медалі та подарунки. Перемога на змаганнях для кожного спортсмена відіграє важливу роль у спортивній кар'єрі, а олімпійська медаль переможця є еталоном досягнення всіх висот. Чергові рекорди спортсменів вписують нові сторінки в історію розвитку та становлення спорту в нашому районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар