четвер, 23 березня 2017 р.

Виїзний прийом в Хрестищенській сільській раді

22 березня голова райдержадміністрації Євген Третяков провів виїзний прийом громадян Хрестищенської сільської ради, у ході якого мешканці села мали змогу звернутись з актуальних питань життєдіяльності громади.

Серед таких були питання щодо сприяння з боку керівництва райдержадміністрації вирішенню проблеми курсування громадського транспорту від населеного пункту с. Хрестище до м. Красноград. Очільник району ініціював проведення найближчим часом з цього приводу наради з керівником ТОВ "Фенікс", яке займається перевезеннями у нашому районі.

Директора Хрестищенської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяну Кривко і всю громаду турбувало питання ремонту покрівлі, каналізації та системи опалення в закладі.

Найбільше звернень стосувались земельних питань з приводу неможливості реалізувати право на оформлення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. З цією проблемою зіткнулось чимало мешканців району. Голова райдержадміністрації наголосив, що це питання вирішується на обласному рівні та перебуває на його особистому контролі.

На прийомі також піднімалась актуальна тема сьогодення стосовно створення в районі ОТГ. Мешканці сільської ради підтримують ідею створення Хрестищенської об'єднаної територіальної громади в межах перспективного плану.

Предметна і конструктивна розмова відбулась  з головою сільської ради  Сергієм Шатравкою, який розповів про основні справи населеного пункту та поділився цьогорічними  планами.
Окремі звернення стосувались якості надання медичних послуг в Красноградській ЦРЛ, заміни системи опалення в клубі с. Першотравневе та ін.

Євген Андрійович обговорив можливі шляхи вирішення питань та зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно з нормами чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

Немає коментарів:

Дописати коментар