середу, 29 березня 2017 р.

Актуальні питання життєдіяльності району розглянуто на сесії районної ради 28.03.2017

28 березня під керівництвом голови районної ради Володимира Птишника відбулося пленарне засідання ХХІ сесії районної ради, на якому було розглянуто 7 питань. В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Євген Третяков, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, депутат Харківської обласної ради Максим Колінько, міський голова Володимир Максим, представники правоохоронних органів, керівники структурних підрозділів РДА, керівники комунальних підприємств, сільські голови.
На засіданні було розглянуто питання про внесення змін до Комплексної програми "Новий освітній простір Красноградщини" на 2016-2019 роки. Заступник начальника відділу освіти Ольга Андрусенко звернулась до депутатів з пропозицією щодо виділення коштів для забезпечення функціонування і оснащення додаткових груп в ДНЗ району. Це питання буде розглянуто на бюджетній комісії найближчим часом.

На сесії обговорювалось погодження лімітів використання лісових ресурсів, управління майном комунальної власності та інші важливі питання.


Депутати проголосували за внесення змін до районного бюджету на 2017 рік. Зокрема, начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Щербина доповіла про його дохідну та видаткову частини. В плані розподілу видатків районного бюджету передбачено виділення коштів на придбання сміттєвозу для Красноградського ККП.


 
Також депутати районної ради ухвалили звернення щодо створення госпітального округу з центром у Краснограді та ініціювали обговорення з суміжними районами питання, яким має бути медичний округ на території, зокрема, Красноградського, Зачeпилівського, Сахновщинського та Кeгичівського районів з урахуванням їх можливостей, матеріально-технічної бази лікарень, логістики, транспортного сполучення, забезпечення кваліфікованими кадрами.

Немає коментарів:

Дописати коментар