понеділок, 13 березня 2017 р.

Красноградські активісти продовжують допомагати бійцям АТО

Учасники молодіжної громадської організації "Ми молоді" знову відправили гуманітарну допомогу землякам, які захищають цілісність нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції. Вони продовжують роботу в цьому напрямку, оскільки твердження, що армія усім забезпечена, м'яко кажучи, не відповідає дійсності.

На передовій бійцям необхідні прилади нічного бачення, тепловізори. Молодіжною організацією «Ми молоді», яка створена при голові Красноградської районної державної адміністрації Євгену Третякову, була проведена акція по збору благодійних коштів для придбання акумуляторів та заряджальних пристроїв для приладів нічного бачення та тепловізорів. Вони були відправлені бійцям разом з продуктами харчування, теплим одягом та ін.

Красноградська районна організація товариства Червоного Хреста України (керівник Вікторія Балазюк) завжди долучається до підтримки тих, кому необхідна допомога. І цього разу для бійців були передані паки питної води й аптечки.
 
Для бійців, які знаходяться на передовій, дуже важлива моральна підтримка. Настоятель Благовіщенського храму протоієрей Миколай завжди молиться за наших земляків, щоб вони повернулися живими додому. Громада храму і цього разу не залишилася осторонь проблем тих, хто захищає рубежі України. Отець Миколай та парафіяни долучилися до збору гуманітарної допомоги військовим. Крім цього кожному бійцеві на передову передано хрестики, ікони, молитвослови.

Висловлюється подяка за допомогу голові Красноградської районної державної адміністрації Євгену Третякову, раднику голови районної державної адміністрації, претенденту на посаду першого заступника Валерію Кицюку, начальнику відділу освіти райдержадміністрації Антоніні Туровій, заступнику ПАТ "Полтавське хлібоприймальне підприємство" Красноградської дільниці Аллі Коваленко, засновнику товариства з обмеженою відповідальністю агропромислового комплексу «Докучаєвські чорноземи» Юрію Кобченко, керуючому дільницею товариства з обмеженою відповідальністю агропромислового комплексу «Докучаєвські чорноземи» Олександру Домничу та демобілізованим учасникам АТО. А також приватним підприємцям: Артему Скічко, Сергію Трояну, Валентині Скороход,  Тетяні Вереніч та Іреку Шигабутдінову.

Немає коментарів:

Дописати коментар