четвер, 16 березня 2017 р.

Наше завдання - продати не тільки техніку, а й технологію

На цьому наголосив представник групи компаній "ТРИА" Андрій Карцев  на зустрічі з красноградцями, що відбулась 14 березня в Красноградському технікумі механізації сільського господарства імені Ф.Я.Тимошенка. Він ознайомив присутніх зі специфікою  та цілями роботи компанії, коротко розповів її історію.
 
Нагадаємо, що в кінці поточного року на Красноградщині планується відкриття міжрегіонального офісу з сервісним центром та виставковим майданчиком для продажу та обслуговування сільськогосподарської техніки провідних європейських і американських виробників. Він буде обслуговувати три області: Полтавську, Дніпропетрівську та Харківську. Євген Третяков веде активну роботу в цьому напрямку, адже розуміє важливість залучення додаткових джерел фінансування в район та сприяння вирішення проблеми зайнятості населення. 
 
"У нас є підтримка та розуміння керівництва району. Тому будівництво та відкриття офісу буде здійснюватись без перешкод і якнайшвидше", - зауважив Андрій Карцев. Він підкреслив, що наразі першочерговим завданням є підбір кадрів та їх підготовка для працевлаштування в компанію. З цією метою для майбутніх працівників будуть організовані навчальні курси, тренінги з підвищення кваліфікації кадрів в Харкові та Миколаєві. Влаштування на роботу буде відбуватись за такою схемою: резюме - співбесіда - стажування - працевлаштування. 

Розповідь керівника представництва "ТРИА" супроводжувалась мультимедійною презентацією, на якій була висвітлена основна інформація стосовно діяльності компанії. Після виступу присутні могли задати питання, які їх цікавлять, а також поспілкуватись з Андрієм Карцевим особисто та залишити свої резюме. 

"Розвиток сільського господарства  - запорука наповнення місцевих бюджетів. Воно відіграє важливу роль в структурі господарського комплексу України, зокрема слугує сировинною базою для інших галузей, забезпечує продовольчі потреби населення, товароекспортні відносини, а також підвищує рівень зайнятості та добробуту, що позитивно впливає на загальноекономічний розвиток району  та всієї країни. Іншими словами, сільське господарство займає одне з провідних місць серед галузей, на яких базується економіка, тому його ефективний розвиток повинен розглядатись на ряду з першочерговими завданнями, що потребують негайного вирішення. Співпраця з компанією "ТРИА" буде сприяти цьому на рівні нашого регіону", - зауважив Євген Третяков.

Немає коментарів:

Дописати коментар